Ervaren mechanicus met passie voor oldtimers in Limburg

HLoo Restauratie Oldtimer en Metaal verzorgt deelrestauraties en complete restauraties van oldtimers in Limburg. Reparaties en onderhoud gebeuren altijd in overleg en met constante terugkoppeling, aangezien iedere auto en iedere reparatie anders is. Daarbij is ook niet altijd op het eerste oog zichtbaar wat er precies aan uw oldtimer moet gebeuren. Na de eerste afspraken gemaakt te hebben, ga ik met veel bedrevenheid en passie aan de slag. Tijdens het proces blijf ik nauw in contact met mijn klanten zodat wij samen tot het beste resultaat kunnen komen. Ik ben niet merkgebonden, want het bezitten van of bezig zijn met een oldtimer, classic of youngtimer is een gezamenlijke passie.

Over mijn passie voor oldtimers

Na fietsen en bromfietsen te hebben gerestaureerd, ben ik op mijn negentiende gestart met het opknappen van een Toyota Celica uit 1977, die ik nog steeds in mijn bezit heb. In 2015 ben ik begonnen deze in originele showroomstaat terug te brengen. Ik heb al het plaatwerk uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet, zodat er geen roest meer te vinden is. De Celica is inmiddels spuitklaar.


Ook heb ik een Honda CB650 uit 1975 en een Yamaha Custom XS400SE uit 1986 opgeknapt. Ik ben in het bezit geweest van een Toyota Corona uit 1975 en een Toyota Crown uit 1973, die ik 11 jaar lang heb onderhouden om deze in de originele staat te behouden.

Nu ben ik sinds een jaar in het bezit van een Peugeot 203 CL Familiale uit 1954 die in het blad Auto & Motortechniek heeft gestaan. Ik wil deze zoveel mogelijk in de originele staat terugbrengen en ervoor zorgen dat het weer een betrouwbare vierwieler wordt.


Vanuit deze passie ben ik gestart met mijn eigen bedrijf voor de restauratie van oldtimers in Limburg: HLoo Restauratie Oldtimer en Metaal. Wilt u dat ik ook met uw dierbare bolide aan de slag ga? Neem dan vrijblijvend contact op.

Vraag naar de mogelijkheden

Eerdere restauratieprojecten

Voor mijn eerste klant werkte ik aan een Mercedes 230SE coupé uit 1968. Ik heb alle slechte plaatdelen vervangen, alle onderdelen in orde gemaakt zodat ze weer naar behoren functioneerden en er weer zo origineel mogelijk uitzagen, de motor nagekeken en alles geheel weer in elkaar gezet. Nu rest nog het interieurgedeelte. Zo wil ik de hoedenplank voorzien van een nieuwe bekleding die past bij de rest van het interieur.

Mijn tweede klus was een Jeep Cherokee die de vangrail geraakt had. Deze heb ik voorzien van een tweedehands achterwand, van het spatbord tot aan de dakrand. Hiervoor heb ik eerst de oude los geboord. Het tweedehands onderdeel heb ik voorbereid zodat dit goed paste en vervolgens op de Jeep gepuntlast. 

Voor mijn derde klant heb ik een nieuwe kokerbalk gelast, nadat de oude verwijderd was.

Daarnaast heb ik diverse reparaties verricht aan oldtimers als de Mercedes 250SL Pagode, Volvo P444, Volvo P1800, Volvo 164 en Landrover Minerva serie 2A en serie 3 om deze keuringsklaar te maken. Voor diverse auto’s heb ik rvs-uitlaten, uitlaatspruitstukken en brandstoftanks gemaakt. Nieuwe klussen zijn onder andere: het inlassen van nieuwe plaatdelen, het richten van het front van een Alfa Giulietta uit 1970 en het verwijderen van roest en uitdeuken van een Ford F100 uit 1975. 

Reparatie of onderhoud aan uw bolide

HLoo Restauratie Oldtimer en Metaal in Spaubeek kan in overleg met u op maat gemaakte of nagemaakte producten vervaardigen voor vrijwel alle soorten oldtimers, evenals het repareren of nieuw vervaardigen van plaatwerkdelen en het inlassen van fabrieksplaatdelen. Ik ben gespecialiseerd in plaatwerk, maar ben ook in staat om de binnenkant van uw auto te installeren. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Bekijk de overige diensten