Oldtimeronderdelen installeren in Limburg

Naast het laten repareren en fabriceren van plaatwerk, kan HLoo Restauratie Oldtimer en Metaal in Spaubeek ook de binnenkant van uw oldtimer laten verzorgen. Denk hierbij aan het plaatsen van nieuwe banken en diverse nieuwe of gebruikte onderdelen. Zo brengt u uw geliefde oldtimer weer in optimale conditie. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Carrosserie vernieuwen

U wilt natuurlijk niet alleen dat uw oldtimer er prachtig uitziet, maar ook dat deze mechanisch in perfecte staat blijft. Een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw oldtimer is het vernieuwen van de carrosserie. HLoo Restauratie Oldtimer en Metaal neemt dit graag voor zijn rekening. Al het roest wordt van uw carrosserie verwijderd en eventuele reparaties worden vakkundig uitgevoerd. Het voortijdig behandelen van holle ruimtes met bijvoorbeeld wax wordt o.a. aangeraden om verroestingen te voorkomen. Neem voor meer informatie en de specifieke mogelijkheden contact met me op. Wilt u dat ik ook de buitenkant van uw oldtimer onder handen neem? Bekijk dan ook alle informatie over plaatwerk.

Meer over plaatwerk

Onderdelen plaatsen

HLoo Restauratie Oldtimer en Metaal uit Spaubeek plaatst graag diverse onderdelen als u deze levert, van motoronderdelen tot remmen en ophanging. 

HLoo Restauratie maakt zelf geen autobanken, leer of stoffering, maar kan deze uiteraard wel plaatsen. Weet u niet precies welk onderdeel u nodig heeft, waar u het kunt krijgen of wat precies de mogelijkheden zijn voor uw oldtimer? Ik geef u graag advies en referenties over de benodigde onderdelen. Neem contact met me op om alle details rustig te bespreken.