Plaatwerk repareren en op maat vervaardigen in Limburg

HLoo Restauratie Oldtimer en Metaal in Spaubeek is gespecialiseerd in plaatwerk. Hierbij gaat het om zowel het repareren van uw huidige plaatwerk als het fabriceren van custom-made plaatwerk voor uw oldtimer. Dus heeft uw bolide een paar kleine deukjes of moet de gehele achterwand vervangen worden? Geen probleem! Hoe klein of groot de klus ook is, bij HLoo Restauratie bent u aan het juiste adres. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met me op. Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden.

Over plaatwerk

Bij plaatwerk gaat het om vrijwel de gehele buitenkant van de auto, zoals de deuren, de motorkap en de bumper. HLoo Restauratie Oldtimer en Metaal uit Spaubeek repareert het plaatwerk van uw dierbare oldtimer met zorg, zodat deze er weer als nieuw uitziet. Uw bestaande plaatwerk kan bijvoorbeeld zorgvuldig uitgedeukt worden of, in geval van ernstige schade, vervangen worden. In dat geval kan ik zelf nieuw plaatwerk vervaardigen, gebaseerd op een bestaand model of uw specifieke wensen, maar ook standaard onderdelen plaatsen, eventueel met aanpassingen. Wilt u dat naast het plaatwerk van uw oldtimer ook het interieur een grote beurt krijgt? Of wilt u de motor laten nakijken? Ook dat verzorgt HLoo Restauratie graag. Kijk voor meer informatie bij mijn overige diensten of neem contact op.

Overige diensten

Unieke onderdelen

Alle unieke onderdelen van het plaatwerk worden door HLoo Restauratie Oldtimer en Metaal zelf gemaakt. U kunt er dus zeker van zijn dat uw wensen nauwkeurig gevolgd worden. Alleen het spuitwerk wordt uitbesteed, omdat dit een vak apart is. HLoo Restauratie maakt hiervoor gebruik van de diensten van een specifieke vakman. Door ook hiervoor de juiste persoon te gebruiken, wordt een optimaal resultaat gegarandeerd. Wilt u de mogelijkheden voor op maat gemaakt plaatwerk bespreken? Neem dan gerust contact op.